Miško nad sliko za povečavo Letal Orodja Woodwoerking Violino orodja Tuthier orodja Medenina Kovin

Miško nad sliko za povečavo Letal Orodja Woodwoerking Violino orodja Tuthier orodja Medenina Kovin

Na zalogi
SIT 59.89
Znesek:


Dobrodošli v naši trgovini. Naši glavni izdelki je Eelectric Kitara , Kitara Deli, Violino Dele Primerih , Električna Violina in drugi glasbeni instrument . Delam v tej trgovini za 20 let. Moje lastno delo soba in Desgin Najbolj priljubljen Model predmetov . Vse z Visoko kakovost in Nizko ceno. Smo orignal maker, kakovost je najboljši, in ceno, ki je Najboljši !!! Imajo priložnost.
1) Značilnosti :
1 kos Letal orodja . Jekleno Rezilo. Primerni za obdelavo lesa, les projekta. 100% nov pogoj. nikoli ne uporablja. Trajne . enkrat kupiti, dolgo uporabo. 2) Obrnite na Mene : Ko je vaš element, ki prispe v zadovoljivem stanju, prosim, pustite povratne informacije za mene. Če obstaja težava , kontaktiraj me v času. prosimo, neposredno ne pusti me slabo povratne informacije ali slabo oceno
ko boste dobili element, prosimo, preverite njeno stanje pred poštnega delavca.Če je borken, samo nočejo sprejeti.
In, če se strinjate z zlomljeno element, prosimo, da se dokument iz pošte,ki dokazujejo, element, ki je zlomljeno, ko je poslal.
V obeh primerih bom poslal nov izdelek za vas brezplačno. Drugi primer, bomo privoščiti izgubljeni skupaj. Če imate vprašanja, se obrnite na mene .hvala. O po Meri Pristojbino In Pomembna Opomba : Prosimo, vprašati vsa vprašanja, preden boste ponudbo. Poskrbite, da boste lahko dobili element, ki vam je všeč, Uvozne dajatve, davke in dajatve, ki niso vključeni v postavko ceno ali stroške dostave. Te stroške kupca odgovornost. Prosimo, preverite pri vaši državi carinski urad ugotoviti, kaj ti dodatni stroški bodo pred ponudb/nakupu.

Deklarirane značilnosti

Številka Modela:
1
Blagovna Znamka:
yinfente
Uporaba:
Univerzalni

Sorodni izdelki