Debelo brezplačna dostava >> 14 mm AAA Belem morju južno lupini biserna ogrlica, 18
Novo - 20 %

Debelo brezplačna dostava >> 14 mm AAA Belem morju južno lupini biserna ogrlica, 18

Na zalogi
SIT 16.00
SIT 12.80
Znesek:


NARAVNI KAMEN KROGLICE
Ljubim skale, nimajo pa formalnega usposabljanja v gemology. Se strinjam, to, kar je moj uglednih prodajalci povej mi, in se izogibajte uporabi dragih gems ali kovine (razen če vam povem drugače). Svetujem vam, da kupite kar se obrača na vas in, da vrednost kos, ki temelji na številu kompliment boste dobili.
BISERI
Lupina Biseri niso kultivirani ali naravni biser, lupine školjk, ki so povsem ekološki (ne simuliranem material) iz nacerous tkiva iz iste ostrig, ki kultivirani Sea Pearl so narejene iz. V leska je 'Vrhunsko', ujemanje "Odlična", o kakovosti površinskih je "Odlična", Razred je AAA.
BARVE
Zavedam se, da barva je vse, ko kupujete modne dodatke in nakit. Barve v te fotografije so verjetno točna, če beli zaslon manekenka ali So Ho Južni visi oznako, se zdi, da je svetla, bleda bela. Sem zagotavljajo tudi fotografije, posnete z različnih svetlobnih in različne barve ozadja, tako da lahko vidite, kako se kamni, ki se bo pojavil na spremeniti, kot boste premikanje vaš dan.
POVRATNE informacije
Vaše navdušenje je najboljše oglaševanje jaz bi prosil za. Če imate nov element v roko, se vrnite na e Bay za povratne informacije. Povej mi in drugi, kaj mislite. Videti povratne informacije objavil druge stranke, kliknite tukaj :

Deklarirane značilnosti

Fine ali Moda:
Moda
Postavka Vrsta:
Ogrlice
Obesek Velikost:
CM
Slog:
Klasična
Ogrlica Tip:
Verige Ogrlice
Spol:
Ženske
Material:
Shell
Veriga Tip:
Povezavo Verige
Dolžina:
inch
Kovine Tipa:
Pozlačeni
Oblikovzorec:
Srce
Številka Modela:
AAA

Sorodni izdelki