Univerzalna Laserska libela Detektor za Backhoe Bobcat LS706

Univerzalna Laserska libela Detektor za Backhoe Bobcat LS706

Na zalogi
SIT 2200.00
Znesek:


Univerzalna laserska libela detektor
ZA backhoe/bobcat-LS706
V LS706 Pralni Vgrajeni Laserski sprejemnik, ki je zasnovan tako, da se prilagodi na katero koli zemeljska stroj, tako da boste potrebovali le en sprejemnik za vsako delo. Ali je nameščen na grader, backhoe, bagri, bobcat ali dozer, je LS706 hitro montažo, težka magnetne sponke omogočajo preprosto nastavitev iz enega računalnika na drugega in vodijo sprejemnik varno v mesto, ne da bi morali vara pritrdilne sponke.
V primerjavi z drugimi 360º baterijsko napajanje sprejemnikov, LS706 je približno polovico cene. Dobili delovanje potrebujete, po ceni, ki si ga lahko privoščite, da vaše strojev subjektov na ravni. 360º Sprejem Velikih predelom Močni magneti za enostavno stroja montaža Vodo in prah dokaz kovinsko ohišje Svetla LED zaslon za enostavno vidljivost v vseh svetlobnih pogojih, Lahko uporabljate s katero koli blagovno znamko rotacijski laserji PRIHAJA Z 12 MONTHS GARANCIJO od dneva prejema predmeti
Vaša ponudba je pogodba - oddati ponudbo le, če ste resno o nakupu izdelka.
Če ste izbrani ponudnik, boste vstopili v pravno zavezujoče pogodbe za nakup izdelka od prodajalca. Obrnite se na prodajalca rešiti vsa vprašanja, preden ponudbe
Sprejemamo Kreditne Kartice preko alibaba, da Bi Denar ali Banka Blagajniki Preverite, ali plačila. Razpoložljivost izdelka ni zagotovljeno po 7 dneh. Prosimo, da nas obvestite, če ne boste mogli plačati, v tej časovni okvir. Če nismo prejeli plačilo ali prijave po 5 dneh od blizu uvrstitve, bomo datoteko non-plačevanje kupec obvestila z , in preprodajati element.in polnjenje vseh, ki se nanašajo plačilo od vas. Prosimo, vpišite telefonsko številko v plačilo ugotavlja, da pomoč dostavo! Nudimo dostavo po vsem svetu, preko UPS, DHL,EMS ali TNT Express, od vrat do Vrat po vsem Svetu Letalom Express Service Prihranite ogromno časa in energije!To lahko traja približno 6 poslovanje dni, da je večina Kapitala in velikih mest,manjših mestih ali v oddaljenih območjih, morda potrebovali malo več. SKUPNI ZNESEK vključuje končno dražbi cena plus S&H(Poštnine).
PROSIMO, UPOŠTEVAJTE, : S&H NE VKLJUČUJE DAJATEV, LOCATL DAVKOV ALI DRUGIH UVOZ PRISTOJBINE.
Uvozne dajatve, davke in dajatve, ki niso vključeni v postavko ceno ali stroške dostave. Te stroške kupca odgovornost.
Prosimo, preverite pri vaši državi carinski urad ugotoviti, kaj ti dodatni stroški bodo pred ponudb/nakupu. Politika glede vračil : Naše točke se prodajajo kot je in se vrne so sprejeta, če je predmet, ki je v okvari od proizvajalca .Postavka ni našel napako, se bo vrnil na kupca stroškov. Če ste nezadovoljni z nakupom prosimo, da nam pišite, da bomo lahko to pravico. .
Ponudniki, ki z ni povratne informacije ali eye glasses mora obrnite na nas pred oddajo ponudbe. Pridržujemo si pravico do odpovedi ponudbe.

Deklarirane značilnosti

DIY Dobave:
Električni
Stanje:
Nova

Sorodni izdelki