Diy linearnega pasu pogon Linearni motor vs pasu pogon

Diy linearnega pasu pogon Linearni motor vs pasu pogon

Na zalogi
SIT 133.00
Znesek:


Diy linearnega pasu pogon Linearni motor vs pasu pogon
POMEMBNO OBVESTILO :
Vse naše izdelke, ki so po meri narejene dolžina izdelka, se obrnite na nas po e-pošti ali prodajo na spletu za izračun točne cene za elemente, ki jih potrebujete.Če imate kakršnakoli vprašanja ali pripombe o naših izdelkih ali politik, prosimo, obrnite na nas za spletni klepet ali e-pošti. Vam bomo odgovorili v roku 12-24 ur.
Stroške prevozov, se lahko razlikujejo, ki temelji na dejanski predmeti potrebam, prosimo, kontaktirajte nas za izračun dostavnina.
Uvozne dajatve, davke in dajatve, ki NISO vključeni v postavko ceno ali stroške dostave. Kupci, ki so odgovorni za te stroške, smo nimajo nadzora nad tem, kaj se davek svojo državo po meri, ki bo brezplačno, prosimo, posvetujte se s svojim countrys carinski urad ugotoviti, kaj ti dodatni stroški bodo pred ponudb/nakupu.
Če ste zadovoljni z našimi elemente, prosim, pustite pozitivne povratne informacije za nas in tudi v nas pusti 5 zvezd, zvezdic. Prav tako bomo pustil pozitivne povratne informacije. Hvala.
Stranka zadovoljivo je za nas najpomembnejše. Če imate težave, ali vprašanje v zvezi s transakcijo ali ste nezadovoljni z našim artikel ali storitev, se, prosimo, obrnite na nas po elektronski pošti pred odhodom kakršne koli povratne informacije, zavezujemo se, da bomo odpravili vse težave v prijateljskem in zadovoljiv način.
PIŠITE NAM :
Dongguan MJUNIT Precizne Mehanske Co.,Ltd
Kontakt : Marec Yu
Tel. : +86 180 2898 2881
QQ : 402333592
Skype : marec.yu
Wechat : +86 180 2898 2881
Whatsapp : +86 180 2898 2881
Spletna stran : www.mjunit.com
Facebook : www.facebook.com/march.mjunit
Twitter : https : //twitter.com/MJUNITmarch
Instagram : www.instagram.com/mjunitmarchyu
Aliexpress : www.aliexpress.com/store/617865
Naslov : 1. Nadstropje, Building No. 23, Hua Ke Cheng, No. 2 Wan Dao Cesti, Daojiao Mesto Dongguan City, guangdong, Kitajska 523182

Deklarirane značilnosti

Vodnik Širina ali Premer:
45*45 mm
Številka Modela:
MJUNIT W45
Blagovna Znamka:
mjunit
Vodnik Dolžine:

Sorodni izdelki