Motorizirana XYZ linearni gibanja fazi Vrednotijo 23 linearno vodilo način, narejene na Kitajskem

Motorizirana XYZ linearni gibanja fazi Vrednotijo 23 linearno vodilo način, narejene na Kitajskem

Na zalogi
SIT 133.00
Znesek:


Motorizirana XYZ linearni gibanja fazi Vrednotijo 23 linearno vodilo način, narejene na Kitajskem
POMEMBNO OBVESTILO :
Vse naše izdelke, ki so po meri narejene dolžina izdelka, se obrnite na nas po e-pošti ali prodajo na spletu za izračun točne cene za elemente, ki jih potrebujete.Če imate kakršnakoli vprašanja ali pripombe o naših izdelkih ali politik, prosimo, obrnite na nas za spletni klepet ali e-pošti. Vam bomo odgovorili v roku 12-24 ur.
Stroške prevozov, se lahko razlikujejo, ki temelji na dejanski predmeti potrebam, prosimo, kontaktirajte nas za izračun dostavnina.
Uvozne dajatve, davke in dajatve, ki NISO vključeni v postavko ceno ali stroške dostave. Kupci, ki so odgovorni za te stroške, smo nimajo nadzora nad tem, kaj se davek svojo državo po meri, ki bo brezplačno, prosimo, posvetujte se s svojim countrys carinski urad ugotoviti, kaj ti dodatni stroški bodo pred ponudb/nakupu.
Če ste zadovoljni z našimi elemente, prosim, pustite pozitivne povratne informacije za nas in tudi v nas pusti 5 zvezd, zvezdic. Prav tako bomo pustil pozitivne povratne informacije. Hvala.
Stranka zadovoljivo je za nas najpomembnejše. Če imate težave, ali vprašanje v zvezi s transakcijo ali ste nezadovoljni z našim artikel ali storitev, se, prosimo, obrnite na nas po elektronski pošti pred odhodom kakršne koli povratne informacije, zavezujemo se, da bomo odpravili vse težave v prijateljskem in zadovoljiv način. PIŠITE NAM :
Dongguan MJUNIT Precizne Mehanske Co.,Ltd
Kontakt : Marec Yu
Tel. : +86 180 2898 2881
QQ : 402333592
Skype : marec.yu
Wechat : +86 180 2898 2881
Whatsapp : +86 180 2898 2881
Spletna stran : www.mjunit.com
Facebook : www.facebook.com/march.mjunit
Twitter : https : //twitter.com/MJUNITmarch
Instagram : www.instagram.com/mjunitmarchyu
Aliexpress : www.aliexpress.com/store/617865
Naslov : 1. Nadstropje, Building No. 23, Hua Ke Cheng, No. 2 Wan Dao Cesti, Daojiao Mesto Dongguan City, guangdong, Kitajska 523182

Deklarirane značilnosti

Vodnik Širina ali Premer:
45*45 mm
Številka Modela:
MJUNIT W45
Blagovna Znamka:
mjunit
Vodnik Dolžine:

Sorodni izdelki