Vector Optics G3 HK91 Taktično Trojno Picatinny Weaver Železniškega Handguard 12 Mount Sistem

Vector Optics G3 HK91 Taktično Trojno Picatinny Weaver Železniškega Handguard 12 Mount Sistem

Na zalogi
SIT 55.00
Znesek:


Vector Optics Taktično G3 HK91 Trojno Picatinny Tirnice Handguard Gori (SCRA-46)
En Kos Slog Handguard in Podlakti, Polno Kovinski za Pravi Ogenj Kalibra, Enostavno & Hitro Namestitev
Model : SCRA-46 Trojno vojaške picatinny tračnice za namestitev svetilka, laser, g-rip, bi-stroka in red dot področje itd Celotna dolžina : 305 mm (za 12,0 palca) Teža (neto) : 435g (vsaj 15,3 unča) Nižje železniškega slog s CNC postopek Skupno 29 reže na vsaki strani En kos slog, več bo primernih Lahka teža v natančnosti Enostavno in hitro namestitev Visoke kakovosti aluminijevih zlitin v trajno črno mat konča Z imbus ključ se Prilega večini G3 slog kalibra za izvirniku nemškem jeziku in v spec NAS klonov Ustreza PTR HK91 modele z polno 18" s sod ne za krajše 16" sodček s Šok dokaz se lahko uporablja na pravi ogenj kalibra Vector Optics in narejene na Kitajskem pod našim strogim nadzorom kakovosti
Vektor, Optika T-Serija 12-Palčne Cevi Free Float Handguard Quad Gori Železniški Sistem fit AR15 Puške M4 Prosti 20x Gume, ki Zajema US$ 65.00 /kos
Brezplačne S&H Taktično SA58 FAL Vrh Picatinny Železniškega Riflescope Gori Sistem Polno Kovin, CNC NAS$ 49.00 /kos
Veliko 20pcs Picatinny & Weaver Železniškega Gume Kritje Plošča Stražar a PAK Pištolo Pribor US$ 12.00 /kos
TAC Vector Optics Riflescope Plašč Pokrova Zaščitnik Nepremočljiva 3 Velikost Black US$ 15.00 /kos
Vector Optics G3 HK91 Taktično Trojno Tirnice 12 inch Roko Stražar Gori Sistem z 18x Gume, ki Zajema Brezplačna Dostava US$ 74.00 /kos
Vector Optics Taktično Sredine Dolžina 2-Kos Handguard Picatinny Quad Železniškega Gori 8.5" fit AR-15 M4 M16 US$ 44.00 /kos
Kontaktne Informacije
Shanghai Sunclear Vector Optics Co.,Ltd
G. Xulei Duan(Alan)
Politika podjetja : si Prizadevajo za Zadovoljstvo Kupcev
Imamo bogate izkušnje na mednarodnih da bi po vsem svetu. Lahko dosežemo, da se APO Polje. Bomo združujejo ladijskega stroškov za multi predmete nakupa.
Pred Odpremo
Mi bo prinesel predmet, da se stranka v enem ali dveh delovnih ravnanje dan, ko je plačilo je očiščeno. Bomo preverili da premislite, preden ga je poslal k vam.
Bomo paket bi tudi težko z normalno videza, ki je enostaven za lastne potrditve. Če potrebujete dodatno zahtevo po pakiranje vas prosimo, da nas obvesti ob prvem času.
Če je mogoče, prosimo, da nas oskrbujejo z vašo telefonsko številko in le za namene vaši lokalni pošti potrebe. V primeru, da ste odsotni, in ne more, da poberem postavko na vaši lokaciji v času, post office, lahko klic se vam za opomnik (Predvsem, pošta prevoznik bo samo dal obvestilo).
P. S : Smo obdržati visoko varnost in zaupnost podatkov za naše stranke? kadrovske informacije.
Dostava Načinu
Bomo predvsem uporabo EMS in Zraka Register Mail for dostava po celem svetu. So v lasti pošte po vsem svetu. EMS Express lahko sledimo na EMS spletni strani (Kitajska (Post Office) in vaši lokalni pošti. Zrak Register Pošte lahko sledi vaši lokalni pošti. Tako morajo svoj podpis, da sprejme.
Če potrebujete številko skladbe, prosimo, pošljite e-mail ali pustite sporočilo za nakup.
Uporabimo lahko tudi druge express dostava, kot so : UPS, DHL in TNT, Fed Ex, itd, medtem ko bodo stroški višji. Ste se obrnite na nas prvi, če boste potrebovali zgoraj navedenih storitev.
Dostava zavarovanje ni obvezno in je do kupca.
Če želite vedeti natančne ceno ladijskega prometa, prosimo, pošljite nam sporočilo.
Dostava Obdobje
Na splošno gledano, Kitajski EMS Express traja približno 2 do 4 dni iz Kitajske v Aziji države, približno 3 do 6 dni, Avstralija, ZDA ali približno 5 do 10 dni do Rezidentov celine in približno od 6 do 12 dni v Južni Ameriki itd. Lahko opazil, da je v nekaterih državah ali mestih, lahko traja dlje časa.
Dostava obdobju, se lahko zgodi, da nekatere izjeme, ker je po meri, check in (post office zanemarjajo. Lahko nas kontaktirate, če vam?t, ki so ga v rednih dni. Bomo najprej preveri, ali je s številko skladbe. Če se ne?t delo bomo poslali skladbo uporabo v papirni pošti, kar bo trajalo nekaj dni, da bi pridobili odgovor. To je normalno sledenje napredku določi Kitajski Post Office.
V primerjavi s Hong Kong Post Storitev, Kitajski Kitajski Zraka Register Pošte, ki je cenejši in manj kot EMS Express je čudno za ladijski promet obdobju in dostavo (predvsem zaradi mednarodne letalske). Včasih hitro v 7 dneh, včasih pa najpozneje 21 dni. Poleg tega je malo in slabe informacije o poštnine stanju. Imamo veliko primerov, da je tudi stranka dobi element, sistem post office še vedno pove, da je bila samo poslana iz Kitajske nekaj dni nazaj. V tem primeru, smo iskreno upam, da lahko stranke imejte malo več potrpljenja za morebitne zamude, saj smo lahko?t nadzor dostava hitrost pošti in po meri za javnost.

Deklarirane značilnosti

Številka Modela:
SCRA-46
Kraj Izvora:
Shanghai, Kitajska (Celine)

Sorodni izdelki