Brezplačna Dostava 2pcs PTC grelni element AC DC 12V 220C konstantno temperaturo 60*21 mm

Brezplačna Dostava 2pcs PTC grelni element AC DC 12V 220C konstantno temperaturo 60*21 mm

Na zalogi
SIT 7.59
Znesek:


1. uvod : vhodna napetost : 12 V temperaturo površine : 220±10 °C moč : 20 W ~ 80 W velikost : 60*21*5 mm toplote material : PTC Thermistor toplote metode : toplotno prevodnost svinca žica : visoka temperatura skladu žice : vključene površine izolirajte : JA uporabe : PTC del se uporablja za ogrevanje zraka ali trdna. v PTC meterial je značilno, da je konstantno temperaturo na površini. obvestilo : poraba moči grelnika ni odpraviti podatkov. Bolje grelec sevanja, večja je moč.ta model se lahko uporabi brez dodatnih odvajanje.
2. prednosti :
material izolacijo,varnost konstantno temperaturo visoka moč, enostavna uporaba ,visoka zanesljivost, majhna velikost
3.uporaba :
Jajce Kotel grelec za vodo, kozarec, plin, uporaba kot sredstvo za ravnanje Las,jogurt za kavo,Naprave dehumidification,Čokolada ekstrudiranje,aparat za kavo.
Paket vključuje :
2 x PTC grelni element
PTC Lastnosti & Prednosti : 1. Varnost : PTC izdelke s stalno zvišana telesna temperatura, brez odprtega ognja, vročine menjalnem tečaju, ki velja za napetosti z minimalen vpliv in drugimi tradicionalnimi grelnimi elementi lahko ne ujemajo prednost, ki se uporablja v električnih aparatov, v bolj in bolj priljubljena v R & D inženirjev. 2. Prihranek energije : PTC izdelek ima samodejno varčevanje z energijo značilnosti, grelca, ko se temperatura dvigne, moč se bo postopno zmanjšuje, samo 90% nazivne moči, 80% ali manj. 3. Dolgo življenje : pri normalni uporabi in PTC izdelkov ni poškodovan zaradi svoje razloge, ali celo tisočkrat večkrat stikalo nima nobenega vpliva na njegovo uspešnost, ukrep njegovega življenja je njena stopnja staranja. Splošni standardi za moč gnilobo po letu 2000 ur je manj kot 10%.

Deklarirane značilnosti

Vrsta:
Jajce Deli Kotla
Blagovna Znamka:
LUOXIPU
Številka Modela:
MZ45-P21C2-12

Sorodni izdelki