Družina Staršev Osebno Likovno Umetnost Portret na Platnu, Ročno Poslikane po Meri Oljno Slikarstvo, Umetnost visoko Kakovost Ročno poslikano Slikarstvo

Družina Staršev Osebno Likovno Umetnost Portret na Platnu, Ročno Poslikane po Meri Oljno Slikarstvo, Umetnost visoko Kakovost Ročno poslikano Slikarstvo

Na zalogi
SIT 99.00
Znesek:


Osebno portreti vam priložnost, da se zajemanje dragocena osebnih trenutek in jih ohraniti v najvišjo obliko umetnosti ročno poslikano oljne portrete.
Izdelek Podrobnosti : Izdelek : Ročno poslikano Slikarstvo Meri Slika Slikarstvo za Otroka portret Velikosti :
12"x16" (brez okvirja)* - $99
16"x20" (brez okvirja)* - $129 20"x24" (brez okvirja)* - $199 24"x32" (brez okvirja)* - $269
(podpiramo vse želeno velikost,če je treba customed velikosti,prosimo, da stik z mano) Okvir : Ne, platno, le Medij : Oljne barve ali akril(propilen) Pakiranje : Galerija zaviti pakiranje, pokriti s plastično plasti, valjani z mehurček vrečke in dal v cev Naše Podjetje : Shenzhen Yinjin Trading Co. Ltd je specializirano za ročno poslikano oljnih slik (blagovna Znamka je Eazilife). Izkušeni umetniki iz Dafen Slikarstvo Vasi ali Xiamen Wushipu Slikarstvo Vasi vam z visoko koncu prvega razreda umetniških del.
Kaj mi je storiti :
Korak za korakom, po umetniškem procesu, sem biti pozoren na vsako podrobnost, da se zagotovi, da vsak portret zajame bistvo, da poseben trenutek in prikaže le najvišje standarde kakovosti in izdelavi vredni vašega gojiti spomin. Po oceni vsako fotografijo bom začel delati na platno širitve. Bom skrbno konča vaš portret, ki uporabljajo najvišji kakovostni razred oljne barve, nadaljnje dodajanje tri-dimenzionalni površinsko teksturo in bogata, edinstvena brushwork. Kot pri vseh drugih slikarstvo I zagotovitev izdelave za življenje. Končni rezultat je svoje resnično izvirna olje na platno, umetniško delo.
Vaš ročno poslikano olje portret bo dragocena kot brezčasno družinska dediščina in odobri se lahko tudi kot največji dar za družinske člane in prijatelje.
Oljna Slika Prikazuje :
Več Skupin Oljnih Slik :

Deklarirane značilnosti

Velikost (Inch):
12X18, 16 × 20, 20x24, 24X32
Predmeti:
Portret
Kaligrafija in slikarstvo tip:
30 mm Debela Plošča
Frame mode:
Brez okvirja
Material:
Perilo
Slog:
Realist
Okvir:
No
Medij:
Olje
Podporne Baze:
Platno
Vrsta:
Oljnih Slik
Obrazec:
Enotni
Tehnika:
Ročno Poslikane
original:
No
is_customized:
Yes
Kaligrafija in slikarstvo Velikost:
30x40
Vrsta:
Handpainted

Sorodni izdelki